"Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)
+36303300243

Vera sikere - Testszerviz Program

Vera sikere a Testszerviz Programmal

A program kezdetekor azt a célt tűztem ki, hogy:

- végre eltűnjön a hasamról a zsír, ami korábban sem a rendszeres futástól, sem a cukormentes étrendtől nem mozdult,

- hogy jó érzéssel vehessek föl bikinit, ha strandra megyek,

- hogy jól érezzem magam a testemben,

- hogy tudjam, hogy mikor mit egyek, hogy egészséges maradjak.

Az első három hétben semmi változást nem láttam magamon, de a negyedik héttől kérdezgetni kezdték a családtagjaim, hogy mi történik velem. Az ötödik héttől már én is láttam, és éreztem, hogy elindult a változás. A 3 hónap alatt szépen, lassan fogytam, a végére összesen az eredeti testsúlyom 10%-át. De ez csak a látványos része. Ami még fontosabb, hogy pontosan tudom, mitől fogytam, hogyan csináltam. Azt is tudom, mit tegyek, ha még fogyni szeretnék, mit, ha izmosodni, és mit, ha hízni. Kriszti támogatásával ismertem föl, hogy milyen ételektől váltam függővé gyerekkorom óta, és hogy amikor ezeket eszem, mitől is függök igazán. Még így sem tudtam mindent elhagyni teljesen, amiről ma már tudom, hogy nem szolgálja az egészségemet, de legalább már úton vagyok. Számomra erről is szól a program: utat mutat, kapaszkodókat ad, de a saját utamhoz. Ahol azért eszem vagy nem eszem bizonyos dolgokat, mert tisztán érzem a testemben, és még hozzá értem az elmémmel is, hogy nekem mi jó, és mi nem jó. Kriszti a rengeteg tanács, ötlet mellett ugyanis filmeket, könyveket, cikkeket is ajánlott, melyek az agyam számára is felfoghatóvá tették, hogy mi zajlik a testemben az ételek hatására. És most ott tartok, hogy szívesen, bátran viselek bikinit a strandon; tudom, hogy mikor mit egyek, hogy egészséges maradjak; tudom, mit kell tennem, hogy a maradék hasi zsír is eltűnjön; sokkal jobban ismerem a testem működését, mint 3 hónappal ezelőtt.

Nálam a program azért működött, mert:

- nagyon elszánt voltam, hogy teljesen megváltoztassam az étkezésem,

- nem egyedül csináltam: hétről hétre elmondhattam a tapasztalataimat Krisztinek, ő azokat figyelmesen hallgatta, és így állt elő személyre szabott tanácsokkal, ajánlásokkal,

- végig tudtam, hogy a 3 hónap végén sem fogom abbahagyni.