"Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)
+36303300243

BODYART

A BODYART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

DEEPWORK

A DEEPWORK  egy holisztikus, funkcionális tréning.  Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. A kínai öt elemre (föld, fa, tűz, fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel! Kitolja az egyéni határokat, függetlenül nemtől, kortól, edzettségi szinttől!


SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI?

Privát tornaszobámban lehetőséged van egyéni vagy kis csoportos (1-3 fős) BODYART vagy DEEPWORK órán részt venni. Itt a Te edzettségi szintednek megfelelő órát állítok össze, és a saját tempódban fejlődhetsz.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a a +36303300243-as telefonszámon és megbeszéljük a részleteketÁRAK:

- Egyéni edzés: 7000 Ft/ alkalom
- 5 alkalmas bérlet egyéni edzésre: 30.000 Ft - 6000 Ft/alkalom
- Kis csoportos edzés: 3500 Ft / fő
- 5 alkalmas bérlet kis csoportos edzésre: 15.000 Ft/fő - 3000 Ft/alkalom
- Az első próbaórán 50%-os kedvezményt kapsz :)