"Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)
+36303300243

COACHING

A coaching kifejezés az edzést, pontosabban az edző által végzett munkát fogja át. A sportpszichológiából a 80-as évek elején került be az
üzleti világ fogalomrendszerébe. A coaching az Amerikai Egyesült Államokból indult útjára, és alapvetően két gyökere van. Az egyik a pszichoterapeuták munkája, akik felismerték, hogy nemcsak krízisben lévő embereknek lehet szükségük tanácsokra, hanem azoknak a
személyeknek is, akik szeretnének többet kihozni magukból, sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az élet bármely területén. Eredeti néven a vezető pszichológusa volt ez az irány. A coaching másik kiindulópontja a sportból származik: a terapeuták az élsportolók körében használt mentális technikákat az önismeret-fejlesztő programjaikba építették be.

Egyéni fejlesztés - body and mind coaching

 • Az egyéni fejlesztés olyan strukturált beszélgetések sora, mely a partner és a coach között zajlik. Alapja a két fél közötti bizalmi kapcsolat, együttműködés és az ügyfél motiváltsága. 
 • Az egyéni fejlesztés során  aktuális gondolataid, elakadásaid, fejlődési céljaid határozzák meg a folyamatot. 
 • Az egyéni fejlesztés feltárja erőforrásaidat, tudatosítja azokat. A folyamat erősíti a személyes készségeidet, valamint lehetőséget biztosít új készségek elsajátítására is. 
 • body and mind coaching során kifejezetten az életmódbeli és mentális elakadásokra fókuszálunk. 
Például: 
 1. Hogyan tudnék lefogyni?  
 2. Hogyan tudnék tartós egészséges állapotot elérni és fenntartani?
 3. Milyen lépésekkel tudnék kimozdulni az adott állapotomból, ami nekem nem megfelelő? 
 4. Hogyan vegyem rá magam a mozgásra?
 5. Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyek az életmódváltásban?
 6. Hogyan szüntessem a meg a sóvárgást bizonyos ételek után?


A coaching tehát a Veled való partneri együttműködés egy olyan gondolatébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálhat Téged, hogy a legtöbbet hozd ki önmagadból személyes és akár szakmai szempontból is.

Ha érdekel, hogy hogyan tudnék segíteni megkeresni a Benned rejlő megoldást, keress meg telefonon a +36303300243-as telefonszámon!

Árak:

 • Egy ülés ára: 15.000 Ft (60 perc) - alkalmanként fizetendő
 • 4 alkalmas coaching folyamat: 56.000 Ft (4x60 perc) - egyben, előre fizetendő