"Vannak emberek, akik akarják, hogy megtörténjen, vannak, akik szeretnék, hogy megtörténjen, mások megteszik!” (Michael Jordan)
+36303300243

Preventív gerinc és stretching (nyújtás)

Testünk harmonikus működésének elengedhetetlen feltétele, hogy gerincünk és végtagjaink megfelelően flexibilisek, rugalmasak és erősek legyenek. Izmaink erejének, rugalmasságának és az ízületek mozgástartományának összhangban kell lenniük egymással az optimális mozgásszervrendszeri működéshez. A megfelelően erős és rugalmas gerinc ad alapot a végtagok mozgatásához, de a végtagok stabilitása, és mobilitása ugyanúgy szükséges az egészséges gerincműködéshez.

Stretching azaz szó szerinti fordításban nyújtás, amely gyakorlatok magába foglalják ugyanazon izom- illetve izomcsoport izometriás (elmozdulás nélküli) izomerősítését majd nyújtását. Kontraktúrás (rövidült) izmot kialakíthat hosszan tartó statikus testhelyzet (ülés, állás), illetve helytelen testtartás. Az izom és izületek rugalmasságának megtartása és fejlesztése szükséges ahhoz, hogy a megfelelő izomzat erő- és állóképessége növekedjen, és az izommozgás harmonikus legyen.


SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI? 

Ha úgy érzed, hogy a csoportos óra nem a Te világod, vagy esetleg nem találsz számodra megfelelő időpontban edzési lehetőséget és szeretnél egyedileg, a TE testedre szabott gerinc erősítő és nyújtó gyakorlatokkal fejlődni, keress fel a +36303300243-as telefonszámon, és egyeztessünk időpontot!

 Ha egyedül, vagy esetleg 1-2 barátnőddel szeretnétek rugalmas időpontokban edzeni, akkor keress bátran ezzel kapcsolatban!

Egyéni vagy kis csoportos edzéseken több lehetőség van a gyakorlatok megfelelő kivitelezésének a megtanulására. Itt jobban tudok figyeli arra, hogy egyénre szabott gyakorlatokat állítsak össze, amire a TE testednek szüksége van. 

Ha szeretnéd kipróbálni, beszéljünk, és egyeztessünk időpontot! :) 


ÁRAK: 

- Egyéni edzés: 7000 Ft/ alkalom
- 5 alkalmas bérlet egyéni edzésre: 30.000 Ft - 6000 Ft/alkalom
- Kis csoportos edzés: 3500 Ft / fő 
- 5 alkalmas bérlet kis csoportos edzésre: 15.000 Ft/fő - 3000 Ft/alkalom
- Az első próbaórán 50%-os kedvezményt kapsz :)