Segítek, hogy megtaláld a saját utad!
+36303300243

Testszerviz technológia

A Testszerviz Program egy olyan sok évnyi tapasztalaton alapuló és számos forrásból táplálkozó életmód és szemléletmód rendszer, amely a személyes tapasztalás szintjére képes hozni minden egyes ember számára az „élni jó” üzenetét és érzését. Hosszútávon és odaadó igyekezettel alkalmazva hatékonyan javítja a testi közérzetet, és hozzájárul az emberi test egyre harmonikusabb működéséhez.

A Testszerviz Technológia egy olyan szerzői jogvédelem alá tartozó módszertan, amelynek alkalmazása során egy olyan személyre szabott étrend és életmód alakítható ki a szolgáltatást igénybe vevő személynek, amely biztosíthatja, hogy ne fogyasszon olyan ételeket és élelmiszereket, amelyek megterhelhetik a szervezetét, valamint a szervezete hozzájuthasson a szükséges tápanyagokhoz a közösen kialakított étrend betartásával. A Technológia alkalmazása növelheti a személy stressztűrő képességét is, és elérhetővé teheti számára a pihentető alvással járó előnyöket.

Ha szeretnél többet megtudni a Testszerviz Programról, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az életminőség tesztet! Én 24 órán belül felkereslek egy ingyenes konzultációval kapcsolatban:

www.testszerviz.hu/eletminoseg-teszt/aff/gardosikrisztina/